Mi is az UniPass?
Az UniPass kártya a Debreceni Református Hittudományi Egyetem által kibocsátott, vonalkóddal és QR kóddal ellátott kártya, mely elsősorban az UniBike kerékpárrendszer használatát teszi lehetővé, de számos más kedvezmény igénybevételéhez is hozzásegít. A Debreceni Református Hittudományi Egyetem 2017 nyarán csatlakozott az UniBike Egyetemi Bérkerékpár Rendszerhez, mely az UniPass kártya használatával minden egyetemi polgár számára elérhető. Az UniBike rendszerről részletesebb információk a https://unibike.unideb.hu/ weboldalon találhatóak. A kedvezményt adó helyek, szolgáltatások listája folyamatosan bővül. Az aktuális lista a Kártyafunkciók / Elfogadóhelyek menüponton érhető el.

Hogyan tudok kártyát igényelni?
Az UniPass kártyát a szabályzat értelmében minden egyetemi polgár - valamennyi aktív dolgozó vagy hallgató - igényelhet. Az igénylés lehetősége a tanév során folyamatos. Az UniPass kártya igénylése a https://drhe.unipass.hu/belepes/belepes honlapunkra Neptun azonosítóval és jelszóval belépve, egy igazolványkép feltöltésével nagyon egyszerűen lehetséges. Az igénylésről bővebb információk a weboldal KÁRTYAIGÉNYLÉS menüpontjaiban olvashatóak. A kártya használatára vonatkozó rektori rendelkezés a Debreceni Református Hittudományi Egyetem honlapján, az alábbi linken elérhető: itt.
A kártya igénylésével, gyártásával kapcsolatban felmerülő kérdésekre a DRHE Tanulmányi Osztálya tud bővebb felvilágosítás adni: unipass@drhe.hu; 52/518-574

Meddig érvényes?
Az UniPass kártya a kibocsátásától számított 5 évig érvényes. Ezen időtartamon belül az egyetemi kártyához kapcsolódó szolgáltatások az egyetemi jogviszonyhoz kötődnek. A Debreceni Református Hittudományi Egyetemmel hallgatói jogviszonyba kerülő ERASMUS+ hallgatók számára is lehetőség nyílik a kártyaigénylésre.

Mennyibe kerül a kártya?
Debreceni Református Hittudományi Egyetem polgáraként – dolgozóként, hallgatóként – mindenkinek lehetősége van UniPass kártyát ingyenesen igényelni, a gyártási költséget rektori vezetés döntése értelmében a Debreceni Református Hittudományi Egyetem átvállalja. A kártya a Debreceni Református Hittudományi Egyetem tulajdona. Elvesztése, megrongálódása vagy megsemmisülés okán pótdíjat szükséges fizetni, melynek összege: 2.500.- Ft.

Melyek az UniPass kártya legfontosabb funkciói?
Az UniPass kártyával használható az UniBike Egyetemi Bérkerékpár rendszer ( http://www.unibike.hu/hu), továbbá a kártya használható könyvtári olvasójegyként és fizetési eszközként. Az egyetem és partnerszervezetei között létrejött együttműködésnek köszönhetően az UniPass kártyabirtokosok különböző kedvezményeket vehetnek igénybe. Erről bővebben a Kártyafunkciók / Elfogadóhelyek menüponton tájékozódhat. A jövőben a kártyához várhatóan további szolgáltatások kapcsolódnak majd. Az UniPass kártya funkcióiról a KÁRTYAFUNKCIÓK menüpontban olvasható részletesebb információ.HATÁRIDŐKRégebbi hírek és hírlevelek

Hírek és hírlevelek
Aktuális lefutás: Futasi ido: 0,0338 Memoria: 0.26 MB