Az egyetemi kártya elvesztése, megrongálódása esetén kártyáját Profiljába belépve Ön is letilthatja. Lehetősége van arra is, hogy indokai feltüntetésével (elvesztette, megrongálódott, ellopták, stb.) e-mailben kezdeményezze kártyájának letiltását. Ezt követően UniPass kártyáját ismételten megigényelheti. A kártyagyártás 2 hetes ciklusokban történik. Ezúton tájékoztatjuk kártyabirtokosainkat, hogy aktív kártyájának letiltásával új kártyájának elkészüléséig a kártya által biztosított szolgáltatások ideiglenesen nem lesznek elérhetőek:

1. Unibike rendszer: Az Unibike Egyetemi Bérkerékpár Rendszer az új kártya átvételéig és aktiválásáig nem használható.

2. Könyvtári olvasójegy: Az újonnan elkészült UniPass kártya aktiválásakor a régi kártyához kapcsolódó korábbi könyvtári jogosultságok automatikusan átkerülnek az új kártyára. További teendő ezzel nincs.

3. Fizetőeszköz: A kártya letiltásakor a rajta lévő egyenleg megmarad! Megigényelt új kártyájának fizikai átvételét követően a Profilba belépve a kártyát aktiválni kell. A régi kártyán található egyenleget az új kártyára átmenetileg az UniPass mobil applikáció segítségével lehet: az alkalmazásban a kártyák listája alatt található hozzáadás gombbal az új, már aktivált kártyát kell adni, majd az inaktív kártya jobb felső sarkában lévő menüben ki kell választani az egyenleg átvezetése funkciót és jóváhagyni azt. Ezután ugyanebben a menüben javasoljuk az inaktív kártya eltávolítását.

Az UniPass kártya elvesztése, megrongálódása esetén írásban is kezdeményezhető annak letiltása a letiltás indokának feltüntetésével az alábbi e-mail címen: unipass@drhe.hu A pontos személyazonosítás érdekében levelében kérjük mindenképpen tüntesse fel Neptun kódját. A kártya letiltása 3 munkanapon belül megtörténik, melynek megtörténtéről e-mailben tájékoztatjuk Önt. A kártya letiltását követően az UniPass kártya ismételten megigényelhető.

Mennyibe kerül, ha elveszítem?

Az UniPass kártya használatáról szóló rektori utasításnak megfelelően a kártya a Debreceni Református Hittudományi Egyetem tulajdonában áll. Elvesztése, megrongálódása vagy megsemmisülése esetén pótlási díjat szükséges fizetni, melynek összege: 2.500,- Ft. Probléma esetén kérjük az alábbi e-mail címre írjon: unipass@drhe.huHATÁRIDŐKRégebbi hírek és hírlevelek

Hírek és hírlevelek
Aktuális lefutás: Futasi ido: 0,0279 Memoria: 0.26 MB